Granola Butter’lı Pirinç Patlağı 


Frø severler için tatlı kaçamak alternatiflerinde bugün pirinç patlağı var! Antioksidanlar, mineraller ve besinler dizisi sayesinde pirinç patlağı, bağışıklık sistemini geliştirmek, mikroplarla savaşmak ve vücudu mide enfeksiyonları, ateş, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı ve diğer solunum anomalileri gibi çeşitli enfeksiyonlara karşı korumak için harika bir besindir. Düşük sodyum içeriğine sahip olan pirinç patlağı, kan basıncının normalleşmesine de aktif olarak yardımcı olur ve kontrol altında tutar. 

Tarifimiz hem pratik hem de leziz bir şekilde tatlı krizlerinize meydan okumaya geliyor! 

Malzemeler 

Pirinç patlağı (Rice cake) 

Granola Butter 

Benmari usülü eritilmiş çikolata 

Yapılışı 

1. Pirinç patlaklarını uzun kürdanlara geçirdikten sonra üzerlerine Granola Butter sürüyoruz. 

2. Sonrasında benmari usülü eritilmiş çikolatamızı da Granola Butter’ın üzerine sürüyoruz. 

3. Son aşamada dilerseniz direkt olarak servis edebilir, dilerseniz 15 dakika kadar buzlukta bekletip donmuş şekilde de tüketebilirsiniz. 

Bu pratik tarifimizle tatlı krizlerinize umarız yardımcı olabilmişizdir. Şimdiden afiyet olsun! Frø ile sağlıklı kalın. 

Kategoriler
Blog Tarifler
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.